25 Mayıs 2010 Salı

çekirdekçiler ve ihtiyarlar ..


Gecekondu tribünü'nün sağ tarafında duran,
son fener maçın da "gecekondu burada dimdik ayakta" yazılı tişörtler le şuanki mevcut yönetimi protesto etmek amacıyla tepki koyan,öğrendiğim kadarıyla eski maratoncu şimdiki çekirdekçilerle,gecekondu'daki ihtiyarların birleşmesi sonucun da ortaya çıkan..grup,Camia ya hayırlı olsun mu? desem..siz bari yapmayın mı? desem .. ne desem?
bilmiyorum valla .. neyse forum hayırlı olsun diyelim ..

http://ankaragucu.benimforum.org/

Sitenin sahibi; gördüğüm ve anladığım kadarıyla,yıllarını Ankaragücüne vermiş emektar bir abimiz.. forumu ciddi bir şekil de gezerseniz bunu çözebilirsiniz :) giriş resmi gayet açık ve net..
tavır belli !! gökçek ve yönetimine karşı,tabi sadece yönetime değil,bazı gruplara da isyankar tavırlar sergileniliyor site de.


Forum dan bir alıntı..
"VIP Ankaragüçlüler Derneği adı altında yeni bir dernek kuruluyor, kuruluşun son aşamasına gelinmiş, tribünlerimizde hiç bir dernek içerisinde yer almayan gruplarla görüşüyorlar ve dernekte görev almaları yada destek olmaları konusunda beraber hareket etmenin faydalarını anlatıyorlar,Bizede teklif yapılmıştır, projeleri ve nasıl gerçekleştirecekleri konusunda aydınlatıcı bilgiler verilmiştir.Bana bu konuda davet geldiğinde,Biz bu yola ne dernek nede grup olma hevesiyle çıkmadığımızı, sadece Ankaragücümüzün menfeatlari doğrultusunda çalışmalar yapacağımızı, bu yönetimin verdiği sözlerin takipçisi olma adına sorumlu davranacağımızı ve dik duran onurlu olan derneklere,gruplara, kişilere destek olacağımızı bildirdim.Bizim yapabileceklerimizi anlattım ama kesinlikle ne yeşil ışık yaktım nede kapıları sonuna kadar kapattım, buna tek başına karar vermek benim haddim değildir.
Bu konuyu forumda tartışmadan, ihtiyar heyeti nin onayını almadan olamayacağını belirttim,
Biz her ne kadarda forumlarda dernek yöneticilerinin ve bizim gibi düşünen insanların çoğaldığını gözlemlesekte, kesinlikle tereddütlerimiz vardır, ortalık toz duman, dernekler kendi içlerinde kaynamaya başladı, bu belirsizlik ortamında çıktığımız bu yolda zarar görmemek adına, konuların netlik kazanmasını beklemekten başka yapacak bir hamlemiz yok.
A.E.O"


Şuan 3 aktif dernek var camiamız da "1910 Ankaragüçlüler derneği ( anti-x ), Gecekondu ve Büyük Ankaragüçlüler Derneği " bir dönem Sokak olarak bizimde derneğimiz vardı,ama grup olarak yola devam etmeyi uygun gördüğümüz için derneği fesh etmiştik.Dernekçiliğin kolay bir iş olmadığını hele ki böyle bir camia da bu işlerin daha bir zor olduğunu çok iyi bilmekteyiz.Derneğin arkasın da sponsor,canlı abiler,iş adamları vs vs .. olmadıkça ayakta durmak imkansız gibi birşey.Yukarı daki yazı da "Biz bu yola ne dernek nede grup olma hevesiyle çıkmadığımızı, sadece Ankaragücümüzün menfeatlari doğrultusunda çalışmalar yapacağımızı, bu yönetimin verdiği sözlerin takipçisi olma adına sorumlu davranacağımızı ve dik duran onurlu olan derneklere,gruplara, kişilere destek olacağımızı bildirdim." diye bir tabir kullanılmış..bu kısım çok önemli !! dik duran onurlu olan derneklere,gruplara,kişilere... yani,camia içinde "güven" olmadığını açıkça belirtmişler. Biz bu mesajları 2 sene önce vermiştik SOKAK olarak :) ayrıca Gökçek ve yönetimine karşı bildirgeler hazırlayıp gelecek te bizi bekleyen tehlikeleri kamuoyuna sunmuştuk, hoş..bizi de pek ciddiye alan yoktu açıkçası..Umarız burayı birileri ciddiye alır da önümüz deki tehlikelerin farkına varırlar.

Bu yolda size başarılar dileriz.. çekircekçiler ve ihtiyarlar !

3 yorum:

Tosuldak dedi ki...

umarım dernek vs kurmazlar, millete fenalık geldi bu dernek işlerinden artık. Karşı olduklarını da belirtseler, karşı olduklarının silahlarını kullanarak etkili bir muhalefet sergilenemez kanısındayım. Bağımsız, kimseyi bağlamayan bir sanal bilgilendirme-tavır platformu olmalı;çokça da underground kalmalı

Adsız dedi ki...

S.A
Forumdan alıntı yapılan yaszıyı tekrar okumanızı
ve değerlendirmelerinizi öyle yapmanızı isterim,
(dernek nerden çıktı demeyin,forumu incelediğim de kendilerinin "VIP Ankaragüçlüler Derneği" adı altında yeni bir dernek oluşumuna giriyoruz mesajlarını gördüğüm için bunu yazma gereğin de bulundum.)
Biz hiç bir dernek çatısı altında bulunmak istediğimizi bildirmişiz ve gelen teklif bu yönde olduğu için forumda paylaşma ihtiyacı hisssettik,
Hiç bir Ankaragüçlü arkadaşımızın bizim hakkımızda bir oluşumun içerisinde yer alacaklar yada bir derneğe angaje olmayacağımızı bildiririz.
Adnan Zeyber
A.E.O

memo dedi ki...

bu konuda bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz,yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına yazıda düzeltme yapacağımızı belirtmek isterim.Sizlere yolunuzda başarılar..

Yorum Gönder